Lennartsfors Hyvleri AB

Värmlands län

Information

Lennartsfors Hyvleri AB hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Årjäng som är den kommunen där Lennartsfors Hyvleri AB finns. I Årjäng så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lennartsfors Hyvleri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Lennartsfors Hyvleri AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lennartsfors Hyvleri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lennartsfors Hantverkshuset , 672 92, Årjäng men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0573-30390.

Årjäng arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lennartsfors Hyvleri AB Privat, ej börsnoterat.

Lennartsfors Hyvleri AB har idag 556717-9170 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av verkställande direktören avseende löpande förvaltningsåtgärder trots att styrelsen inte är behörig. Styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas. är den som för stunden ansvarar för Lennartsfors Hyvleri AB

Bolaget ska bedriva förädling och handel med trävaror och därmed förenlig verksamhet.

I Lennartsfors Hyvleri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Leif Henrik som är född 1968 och har titeln VD, Olsson, Leif Henrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .