Westra Wermlands Bygg Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Årjäng och Westra Wermlands Bygg Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Westra Wermlands Bygg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Westra Wermlands Bygg Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Westra Wermlands Bygg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-09. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Årjäng där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Westra Wermlands Bygg Aktiebolag ska trivas.

I Årjäng så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva entreprenörsskap inom byggbranschen, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Westra Wermlands Bygg Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Westra Wermlands Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Årjäng.

Vill man komma i kontakt med Westra Wermlands Bygg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0498960.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hussain, Bisharat Firman tecknas i förening av -Saeed, Mohammad Afzal -Trapp, Klaus Aleksander.

De som är på något sätt har med Westra Wermlands Bygg Aktiebolag är Hussain, Bisharat som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hussain, Bisharat som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Saeed, Mohammad Afzal som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Tahir, Abdul Rashid som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Trapp, Klaus Aleksander som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Knöppel, Staffan som är född 1949 och har titeln Delgivningsbar personNorman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Westra Wermlands Bygg Aktiebolag har 556723-4025 som sitt organisationsnummer.