Waterside Restaurant AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Årjäng och Waterside Restaurant AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många företag där och Waterside Restaurant AB är ett av dem. Statusen för Waterside Restaurant AB är att Bolaget är aktivt.

Waterside Restaurant AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-11. Det finns flera olika företag i Värmlands län som är ett stort län. Årjäng där företaget finns i jobbar för att företag som Waterside Restaurant AB ska trivas.

Waterside Restaurant AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21. I Årjäng så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva restaurang och catering, äga och förvalta fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Waterside Restaurant AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Waterside Restaurant AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Årjäng.

Vill man komma i kontakt med Waterside Restaurant AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0573-29999.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Waterside Restaurant AB är Whyles, Matthew James som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Börjesson, Maria Helen som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Kjersti Helene Enger som är född 1950 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Waterside Restaurant AB har 556731-4454 som sitt organisationsnummer.