Nordmarkens Bygg o Industriservice

Värmlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Årjäng och Nordmarkens Bygg o Industriservice är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nordmarkens Bygg o Industriservice är ett av dem. Statusen för Nordmarkens Bygg o Industriservice är att Bolaget är aktivt.

Nordmarkens Bygg o Industriservice är ett Enskild firma och skapades 1991-06-25. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Årjäng där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nordmarkens Bygg o Industriservice ska trivas.

Nordmarkens Bygg o Industriservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Årjäng så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet. Jordbruk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nordmarkens Bygg o Industriservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Nordmarkens Bygg o Industriservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Årjäng.

Vill man komma i kontakt med Nordmarkens Bygg o Industriservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Nordmarkens Bygg o Industriservice är Karlsson, Bo Henning Christer som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nordmarkens Bygg o Industriservice har 580120-XXXX som sitt organisationsnummer.